Vos
hagan
vistas
mosodi
artas
canif
porondi
vibmis
seto

temp insurance

 

Nog maakt een zeer jonge stad, de geschiedenis van Calgary, Alberta duidelijk hoe de stad een reputatie als zowel moderne grote stad als vriendschappelijke, wilde westelijke stad heeft bereikt. Het overvloedige prairieland trok rundvleesherders naar de nieuwe regeling aan, binnenkort nadat het in 1875, Calgary spoedig werd een vleesverwerking en veeteeltdroom werd opgericht (dit verklaart de moderne bijnaam van Calgary Canada van de "Stad van de Koe"!). Zelfs met de veeindustrie, was de bevolking van Calgary na Oorlog van de Wereld II nog slechts rond 100.000.

In de recente jaren '60 veranderde de stad van Calgary dramatisch met de uitbarsting van de olieboom. Binnen tien jaar snel steeg de bevolking en miljarden dollars werden gezet in bouwprojecten rond de stad. Toerisme van Calgary stelde voor de wereld open toen de stad Olympics van de Winter van 1988 ontving. Vandaag zit de bevolking van Calgary bij net onder miljoen mensen en blijft groeien. Ondanks dit, behoudt de stad warm, voelt de klein-stad. Een deel van een grote vakantie van Calgary kan het het wild-westenaroma van de stad ervaren. Een goed begin op uw het toerismereis van Calgary is de Plaats van de Boerderij van U van de Staaf Nationale Historische. Deze historische plaats is eigenlijk een uurzuidwesten van de stad, maar geeft een groot inzicht in welk Calgary Canada als 100 jaar zou kunnen gekeken hebben geleden. De Boerderij van U van de Staaf is een volledig-in werking stelt veeboerderij die in het bewaren van de geschiedenis van Calgary Canada met de Oude tradities van het Westen prides.

 Er zijn 35 originele nog bevinden gebouwen die zich, sommigen die dateren van 1880's. U kunt een reis van deze gebouwen nemen en op een video over het fokken geschiedenis letten. Een andere activiteit die voor een unieke vakantie zal maken van Calgary graaft voor dinosaurusbeenderen in het heuvelsoosten van de stad. Aangezien de paleontologen 1880's hier uitgravingen hebben gedaan en de plaats is één van de belangrijkste fossiele plaatsen in de wereld gebleken te zijn. Als u deze ongebruikelijke kant van het toerisme van Calgary wilt ervaren, zijn er een aantal opties voor dinosaurus graaft, afhankelijk van hoeveel u wilt besteden.

De programma's van de dag worden aangeboden door het Koninklijke Museum Tyrell en omvatten de gebeurtenis van een jong geitje en een reis. Uit het helpen met zal graven meer kosten. Als u een ware dinosaurusenthousiast bent, zijn er de programma's van een week beschikbaar bij het Provinciale Park van de Dinosaurus, KAN het kosten van meer dan $1.000 (met inbegrip van kost en inwoning)